Haverkoek mix bereiden met yoghurt
Haverkoek of haverbrood bereiden met yoghurt?
Wij kwamen er niet helemaal meer uit maar het kan beiden. Misschien is haverontbijtkoek een betere benaming
In elk geval is deze koek van havermeel heerlijk en eerlijk, zeker met toeving van yoghurt en de extra moerbeibessen.
2 eieren, 2 rijpe bananen,
240 ml. Griekse yoghurt en een snufje zout
Bereiding:
- De oven voorverwarmen op 180 graden;
- Een bakblik invetten en/of bekleden met bakpapier;
- De bananen met een vork prakken
- De eieren en eventueel het zout er door roeren;
- De mix toevoegen en goed roeren;
- De Griekse yoghurt er door roeren;
- Als laatste de wijnsteenbakpoeder er
door roeren;
- Het beslag in het bakblik schenken;
- Ca. 35 minuten in de oven bakken.
Ingrediënten
Havermeel, moerbeibessen, kaneel en wijsteenbakpoeder
Tip
Je kan onze haverkoeken heel goed invriezen zo blijven ze lang lekker.
Verpakt in een ruimte waar ook noten, pinda, mosterd,
selderij, gluten, sesam, sulfiet en soja verwerkt worden.
Netto gewicht:
370 gram e