Haverkoek mix
Haverkoek of haverbrood?
Wij kwamen er niet helemaal meer uit maar het kan beiden. Misschien is haverontbijtkoek een betere benaming
In elk geval is deze koek van havermeel heerlijk en eerlijk.
Zelf toevoegen
3 eieren, 2 rijpe bananen, 50 ml. water en een snufje zout.
Bereiding
- De oven voorverwarmen op 180 C
- Een bakblik invetten en/of bekleden met bakpapier
- De bananen met een vork prakken
- De eieren en eventueel het zout er door roeren
- De mix toevoegen en goed door roeren
- Het beslag in het bakblik schenken
- 30 minuten in de oven bakken
Heerlijk om zo te eten, nog lekkerder met een laagje roomboter of kokosolie.
Ingrediënten
Havermeel, moerbeibessen, kaneel en wijsteenbakpoeder
Tip
Je kan onze haverkoeken heel goed invriezen zo blijven ze lang lekker.
Verpakt in een ruimte waar ook noten, pinda, mosterd,
selderij, gluten, sesam, sulfiet en soja verwerkt worden.
Netto gewicht:
320 gram e