Vandaag anders eten even voorstellen. 

Janna Prosé

Gezonde voeding is mij met de paplepel ingegoten. Toch is het een heel proces voor mij geweest naar hoe ik mij nu dagelijks voed. 

Een aantal jaren geleden besloot ik vegetarisch te gaan eten. Niet zo zeer dat ik het dierenleed wilde verminderen, maar meer om mijn darmklachten te verminderen. Nadat ik ook het dagelijks brood eten uit mijn menu heb geschrapt zijn de darmklachten geheel verdwenen.

Geen brood, geen vlees en geen vis…., wat dan wel. Een veel gehoorde vraag uit mijn omgeving.

Het werd de geboorte van het schrijven van mijn blog. Meer dan 2 jaar lang heb ik dagelijks geschreven wat ik drie keer daags tot mij nam. Geïllustreerd met  foto’s en recepten. De meestal niet alledaagse ingrediënten van de recepten weerhoudt mensen echter om de recepten uit te proberen.

Samen met mijn buurvrouw, die ook haar interesse heeft in gezonde voeding zijn we recepten gaan uitwisselen om ons ontbijt en lunch gevarieerder te maken. Iedereen in de omgeving was enthousiast over de heerlijke haverkoeken, muffins en onze granola. Maar als we dan de vraag kregen hoe maak je dat haakte iedereen af bij de opsomming van de ingrediënten. Ja van het een kwam het ander. 

Vandaag anders eten

Dus zo is het idee ontstaan om ontbijt en lunch mixen te gaan samenstellen en te verkopen. Ik stel ze zelf samen, puur om zo goed te weten welke producten ik verkoop.  Goede kwaliteit vind ik van belang. Op deze manier kan ik ook inspelen op de wensen van de klant.

Van belang is dat je met goede voeding een basis kan leggen voor een gezond leven. Daarbij geldt natuurlijk;  eet gevarieerd en met mate en blijf bewegen!

Eet smakelijk!

 

                                                                              

 

 

© 2015 - 2024 Vandaaganderseten.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel